Een terugblik op 2022 bij Prixo

icon-news

We sloten weer een bewogen jaar af. 2022 zal altijd herinnerd worden als het jaar waarin Rusland de wereld in een (nieuwe) crisis duwde. Bij Prixo stond het afgelopen jaar dan weer voor meer positief nieuws.

Prixo jaaroverzicht 2022

We verwelkomden nieuwe users, bleven sleutelen aan onze functionaliteiten en vooral: we eindelijk nog eens een jaar zonder Covidzorgen achter de rug.

We geven jullie graag nog een laatste terugblik op 2022. Hierin vatten we het belangrijkste nieuws nog eens samen. Overzicht geven zit ons namelijk in het bloed.

We verwelkomden Checkinatwork

Checkinatwork bij Prixo

Nadat we eerder al de planning en tijdsregistratie van bedrijven vereenvoudigden, namen we in 2022 ook jullie registratie van aanwezigheden bij de Federale Overheid aan. Dankzij de nieuwe Checkinatwork-functie is dit eenvoudiger dan ooit.

Sinds 2014 is het namelijk verplicht door te geven wie aanwezig is op werven in België. Dit brengt voor velen een pak extra administratie met zich mee. Een pak die Prixo nu opnieuw verlicht dankzij deze handige functionaliteit. Daarbovenop zorgen we ervoor dat de kans op fouten bij het handmatig invoeren van deze gegevens opnieuw verkleind.

Alles over Checkinatwork

We pakten onze tijdsregistratie app aan

Naast het introduceren van nieuwe functionaliteiten, is het voor ons ook bijzonder belangrijk om bestaande features te blijven optimaliseren. Wat beter kan, moet beter. Zo namen we onze app verder onder handen en voerden we volgende aanpassingen door:

  • We tonen nu enkel de meest relevante meldingen over ontbrekende tijdsregistraties, door enkel nog te kijken naar de laatste zeven dagen.
  • Jouw medewerkers zien in hun persoonlijke planning nu ook meteen met wie ze in team samenwerken.

We deden inspiratie op in Malaga tijdens DES

DES Malaga 2022

We werken in een steeds digitaler wordende wereld. Hierin evolueert alles sneller dan ooit. Artificial Intelligence, big data, automatisering… Het zijn slechts enkele evoluties die we bij Prixo steeds in de gaten houden om het leven van onze gebruikers nog verder te vereenvoudigen.

Op een beurs als DES (Digital Enterprise Show) in Malaga passeren alle laatste ontwikkelingen de revue. De ideale plek om ons onder te dompelen in een bad vol inspiratie. 

En dat is ons alvast gelukt! Sprekers van over de hele wereld lieten zich uit op de laatste ontwikkelingen. Denk aan IBM, Adobe, maar ook Barack Obama kwam even langs op het podium. Prixo toekomstbestendig maken was het doel, en geloof ons wanneer we zeggen dat dit gelukt is. We keerden terug met een valies vol ideeën.

Een update voor een aantal van onze koppelingen

We hadden het al over optimalisaties in onze app, maar daar hielden we het niet bij. We namen ook onze externe koppelingen onder de loep. Die koppelingen zorgen ervoor dat je jouw planningstool kunt laten synchroniseren met externe software, zoals facturatie, administratie of HR pakketten. Zo werk je efficiënter, verlaag je de kans op fouten en vermijd je dubbel werk. Wat zo’n koppeling dan precies doet? Die gaat overlappende informatie automatisch uitwisselen tussen Prixo en het externe softwarepakket.

Hoe hebben we aan deze koppelingen gesleuteld?

  • We werkten onze API bij, zodat die meer info kan doorsturen naar externe tools. 
  • We wisselen nu meer projectinfo (zoals adresgegevens) uit met Teamleader Focus. 
  • De koppeling met Teamleader Focus en Visma Bouwsoft kreeg een snelheidsboost.
  • Visma Bouwsoft speelt eenvoudiger klanten- en projectadressen door naar jouw planning in Prixo.

Deze aanpassingen zorgen voor tijdswinst, een kleinere foutenmarge, maar vooral: minder werk en meer overzicht.

Ontdek alles over onze koppelingen in onze Connection Store

We helpen onze users sneller dan ooit

Bij Prixo gaan we al jaren prat op een goede support voor onze gebruikers. Afgelopen jaren gingen we nog eens tapje verder. Dankzij onze handige chatfunctie konden we gebruikers met vragen gemiddeld al na 3 minuten en 9 seconden te woord staan. Elke vraag is zo al na gemiddeld 2 uur en 33 minuten opgelost door onze medewerkers!

Tot slot: we kregen het bezoek van RTL Z

Prixo timmert aan de weg in het buitenland. Het is dan ook met gepaste trots dat we in september   konden verkondigen dat we een ploeg van RTL Z over de vloer kregen bij onze gebruikers bij AMB Design in Bladel (Nederland). Zij ontwerpen en produceren op maat gemaakte akoestische oplossingen voor bedrijven en openbare diensten. 

In het kader van How It’s Done, een programma dat ondernemers belicht en wil inspireren, vertelden ze bij AMB Design waarom ze voor Prixo kozen om hun planning te beheren.

Miste je de uitzending? Bekijk ze dan snel hieronder.

shutterstock

Meld je aan voor een gratis PRIXO demo!

Iedereen kan onze tool 14 dagen lang, met alle functies en zonder enige aankoopverplichting testen.

Vraag demo aan